Huippulaadukkaat auton lisävarusteet

Helsingissä, Hangossa ja Lempäälässä toimipaikkojaan pitävälle Sorsalle auton lisävarusteet merkitsevät ajoneuvon tärkeimpiä osia. Juuri varustelu tekee autosta toimivan työvälineen, joka palvelee käyttäjäänsä turvallisesti, tehokkaasti ja mukavasti – oli kyse sitten huoltoautosta tai asiakkaiden kuljetuksesta.

Meillä Sorsalla on aina panostettu auton lisävarusteiden laatuun ja monipuolisuuteen. Varusteiden pitää tukea ajoneuvon käyttötarkoitusta toimialasta riippumatta. Tarjoammekin asiakkaillemme laajan skaalan varusteita hyllyistä astinlautoihin, istuimiin, valoihin, elektroniikkaan sekä lämmitykseen.

Lue auton lisävarusteiden lisäksi tarkemmin siitä, miten paras hyötyauto saavutetaan! Ottamalla yhteyttä varmistat, että myös saat sellaisen ajoneuvon käyttöösi. Sorsan toimipaikat ovat Helsinki, Hanko ja Lempäälä, joista käsin palvelemme kaikkialle Suomeen.

Kehityksen kärjessä

Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme. Meille on tärkeää seurata aikaamme, myös johtaa sitä. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaan palvelun ja parhaat auton lisävarusteet. Lue lisää toimintatavoistamme.

Helsinki, Lempäälä ja Hanko ovat Sorsan toimipisteitä, joista palvelemme koko Suomen yrittäjiä. Tuomme maahan myös erikoisvarusteita, joita et muualta saa! Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Maahantuonti

Sorsa seuraa alaa – ja myös johtaa sitä. Maahantuomme laadukkaita erikoisvarusteita, joita ei muualta saa. Tuotevalikoiman jatkuvan kehittämisen ansiosta asiakkaamme saavat ratkaisuja, jotka kestävät aikaa, mutta ovat samalla ajanmukaisia.