Vetokoukut, astinlaudat ja kylkiputket

Asennamme vetokoukut automalleittain. Joissain malleissa vetokoukkupakettiin kuuluu astinlauta. Tarjoamme myös pelkät astinlaudat.

Pakettiauton takaovelle asennettu astinlauta vetokoukulla.

Pakettiauton takaovelle asennettu astinlauta vetokoukulla.

Astinlaudat voidaan asentaa pakettiauton etuoville, sivuoville tai takaoville, autoon sisälle tai autosta ulos astumista helpottamaan. Erilaisia asennettavia astinlautamalleja on monenlaisia. Pitemmät astinlaudat voidaan asentaa siten, että ne ovat usemman oven alapuolella. Tällä tavalla yhdestä astinlaudasta saadaan irti suurempi hyöty. Jos on tarvetta helpottaa vain yhdestä ovesta kulkemista, asennetaan oven alle lyhyempi astinlauta. Astinlaudan asentamisessa on tilannekohtaisesti varaa säätää sen korkeutta ja syvyyttä.

Valikoimastamme löytyy myös sähköinen astinlauta, joka automaattisesti siirtyy oikealle paikalle oven avautuessa. Sähköinen astinlauta on huomaamattomampi, koska se on ajon aikana tavallaan piilossa auton alla.

Sorsa asentaa mm. Cobra– merkkisiä kylkiputkia. Valikoimaamme kuuluu toki muutkin merkit ja olemme valmiit asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat pahaiten asiakkaittemme tarpeita.

 

Sorsa auttaa teitä järkevien varustelutöiden kanssa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.

 

Tutustu laajempiin varusteluihin tämän linkin kautta.