Auton varustelu räätälöidysti yrityksellesi

Autovarustelu asiantuntijalta – Sorsalla on kokemusta yli 40 000 hyötyajoneuvon varustelusta! Hyötyajoneuvoilla on monia käyttötarkoituksia aina tavaroiden ja työvälineiden kuljettamisesta ihmisten kyyditsemiseen. Auto onkin monelle tien päällä liikkuva työpiste, joten on tärkeää, että se pitää sisällään kaiken, mikä tekee työnteosta mahdollisimman helppoa. Sorsalla on kokemusta yli 40 000 hyötyajoneuvon varustelusta!

Autovarustelu toteutetaan Sorsan toimipisteissä Helsingissä, Lempäälässä ja Hangossa. Palvelumme on aina räätälöityä – sopiva kokonaisuus merkitsee toiselle yhden lisävarusteen asennusta, toiselle koko auton varustelua katosta pohjaan. Katso, miten meillä toimitaan ja pyydä tarjous!

Auton varustelu toimialasta riippumatta

Teemme auton varustelut kaikille toimialoille. Meillä on laaja-alainen kokemus kaikenlaisista hyötyajoneuvoista kuten pakettiautoista ja erikoisajoneuvoista sekä istuinvarusteluista. Oheisten ajoneuvojen lisäksi olemme räätälöineet hautausautoja, eläinlääkintäautoja sekä monia muita. Ratkaisevaa on se, mitä sinun yrityksesi ajoneuvossa arvostaa ja tarvitsee.

Helsinki, Hanko ja Lempäälä ovat Sorsan toimipaikkoja, mutta olemme asiakkaidemme käytettävissä koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, jutellaan lisää.