Varustelemme pikkubussit mukaviksi, turvallisiksi ja tyylikkäiksi

Viihtyisä matkustaminen syntyy mukavuudesta ja turvallisuudesta. Matkustamon tulee olla myös siististi ja mahdollisimman tilavasti toteutettu. Pyörätuolilla liikkuvienkin on päästävä kyytiin helposti ja nopeasti. Varustelemme kaiken tyyppiset pikkubussit aina tilatakseista invatakseihin ja koululaistakseihin. Oli auton tarkoitus mikä tahansa, varustelu tehdään aina räätälöidysti avaimet käteen -idealla. Pikkubussien tuotanto on keskitetty Helsinkiin, josta välitämme bussit kaikkialle Suomeen.

Koululaistaksit, invataksit, tilataksit ja muut pikkubussityypit

Tilataksit, invataksit, koululaistaksit ja VIP-autot varustellaan oman, korkealuokkaisen Vebus-tuotemerkkimme alla. Käytämme pikkubusseissa Ford Transit Custom -mallia, joka on Kansainvälinen Vuoden Pakettiauto 2013. Teemme tiivistä yhteistyötä Fordin kanssa, mikä mahdollistaa bussien jalostamisen vaativaankin ammattikäyttöön. Ajo käy mutkattomasti ja matkustaminen sujuu kuin siivillä, kun alla on huippuluokan auto.

Edistyksellisiä ominaisuuksia

Pikkubussien toiminnallisuudet on mietitty tarkoin fiksuiksi kokonaisuuksiksi. Tiesitkö, että Sorsan koululaisbussissa on tilaa jopa 13 henkilölle? Tai että busseista löytyy myös koululaispenkkimalli, joka on markkinoiden ainoa seinälle kääntyvä penkki ilman apujalkaa? Tämä antaa reilusti tilaa keskikäytävälle, mikä helpottaa esimerkiksi pyörätuolin kuljettamista. Vebus-busseissa on myös tyylikäs ja kätevä kattokorotus, joka on ainoa laatuaan Suomessa! Kerromme mielellämme lisää bussien ominaisuuksista – ota yhteyttä. (((LINKKI: Yhteystiedot)))

Mitä on Sorsan ajoneuvon räätälöinti?

Se on yhtä monta tapaa palvella kuin on asiakkaitakin. Tähtäämme varusteluratkaisuihin, jotka sopivat parhaiten eri toimialoille ja eri tarpeisiin. Lue lisää toimintatavoistamme ja pyydä tarjous pikkubussista! Palvelemme Helsingistä käsin koko maan alueelle.