Case Iveco – Valmiiksi varusteltu matkailuauto

Valmiiksi varusteltu esittelyauto helpottaa myyntiä. Kuvassa luksus-varusteltu Iveco Daily 35S17 Hi-matic-automaattivaihteistolla.

Sorsan varustelema esittelyauto helpottaa myyntiä. Auton ostajat haluavat nähdä ja kokea auton ja sen varustelun.

Iveco on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista. Iveco kehittää ja valmistaa viimeisimpien teknologioiden avulla laajan valikoiman kevyitä, keskiraskaita ja raskaita ajoneuvoja.

Sorsa suunnitteli ja toteutti luksus-varustelun Iveco Daily 35S17 -matkailuautolle. Iveco käytti autoa esittelyautona myymälässään.

”Esittelyautoissamme on Sorsan kanssa yhdessä tehty luksus-konsepti. Olemme saaneet asiakkailta hyvää palautetta. Ratkaisut ovat toivotunlaisia. Tuote on kokonaisuudessaan laadukas. Laadukas alusta ja laadukas varustelu tukevat toisiaan. Autosta tulee myös näyttävän näköinen”, sanoo Ivecon Raimo Haavikko.

Haavikko on huomannut, että esittelyauton varustelu vaikuttaa suoraan myyntiin, koska asiakas näkee suoraan mitä on ostamassa. Valmiiksi varusteltu auto on etu myös auton ostajalle.

”Matkailuautoja on helpompi myydä hyvin varustellun esittelyauton avulla. Asiakkaat odottavat, että pääsevät näkemään ja kokemaan auton ja varustelun. Iso osa myydyistä autoista on valmiiksi varusteltu. Asiakas saa auton heti ajoon. Se on iso etu asiakkaalle.”

”Esittelyauton hankinnassa ei oikeastaan ole riskiä autokauppiaalle. Asiakkaita, jotka haluavat luksus-varustelun on aina: esittelyautot saadaan aina myytyä, käteen ne eivät jää koskaan.”

Iveco on tehnyt yhteistyötä Sorsan kanssa jo useita vuosia.

”Meillä on Sorsan kanssa pitkä suhde ja yhteistyö toimii. Tilaukset ja odotukset vastaavat toisiaan. Heillä on hyvä hinta–laatusuhde. Meillä on molemminpuoleinen luottamus.”

Lue lisää: www.iveco.fi.