Eläinlääkintäautot

Varustele eläinlääkintäauto Sorsalla, meillä on tältä sektorilta pitkä ja monipuolinen kokemus. Autoverovapaan eläinlääkintäauton on oltava eläinlääkärintointa harjoittavan eläinlääkärin omistuksessa. Sen on täytettävä tietyt vaatimukset rakenteen ja varustelun suhteen.  Matkustustilaa on vain kuljettajan vieressä olevilla istuimilla. Autossa tulee olla koneellisella jäähdytyslaitteella varustettu säilytystila sekä kiinteät kaapit ja laatikostot. Kaapit ja laatikostot voidaan valmistaa pereinteisesti puusta tai vaihtoehtoisesti käyttää suoraan Sortimo- merkkistä kalustettamme. Loput vaatimukset liittyvät eläinlääkärin työskentelyyn liittyviin tärkeisiin varusteisiin ja tavaratilan mitoitukseen.

Suuri eläinlääkintäauto voi pitää sisällään laajemmankin varustelun.

Suuri eläinlääkintäauto voi pitää sisällään laajemmankin varustelun.

Verovapaus myönnetään myös yrityksen nimissä olevalle eläinlääkintäautolle, kun yrityksen päätoimialana on eläinlääkintäpalvelut. Ajoneuvon haltijaksi on tällöin rekisteröitävä eläinlääkärin ammatissa toimiva henkilö.

Eläinlääkintäautoon voidaan tarvittaessa asentaa myös muita varusteita lain edellyttämien lisäksi. Lisävalot, invetterit ja pistorasiat ovat usein hyödyllisiä laitteita tien päällä tapahtuvaa työtä varten. Mikroaaltouunit tai keittolevyt taas palvelevat eläinlääkintäautolla matkustavien perustarpeita. Vuosien varrella olemme tottuneet vastaamaan monenlaisiin pyyntöihin ja keksimme ratkaisut myös mahdollisiin uusiin toiveisiin.

Eläinlääkintäauto varusteltuna ilmastointilaitteella.

Eläinlääkintäauto varusteltuna ilmastointilaitteella.

Esittelyvideo Sorsa:lla varustellusta eläinlääkintäautosta

 

 

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.

 

Eläinlääkintäauto Galleria