Viemärinkuvausautot

Varustele pakettiautostasi viemärinkuvausauto Sorsalla. Suunnittelu vaatii tarkkuutta, sillä pakettiauton tavaratila on suhteellisen pieni verratten viemärinkuvausauton vaatimaan tekniikkaan. Viemäreiden ja putkien kuvaaminen on tärkeää niiden toimintakunnon ja ongelmakohtien selvittämisessä. Kuvauksella saadun informaation avulla voidaan arvioida putkiverkoston tulevan mahdollisen korjaamisen laajuus.

Viemärinkuvausauto varustellaan mm. tarkkailutilalla, jossa on kuvausmateriaalin tutkimista varten yksi tai useampi näyttö.

Viemärinkuvausauto varustellaan mm. tarkkailutilalla, jossa on kuvausmateriaalin tutkimista varten yksi tai useampi näyttö.

Viemärinkuvausautot vaativat tarkkailutilan, jossa on kuvausmateriaalin tarkastelemiseen ja tallentamiseen liittyvä tekniikka. Toinen vaadittava tila on kameralaitteistolle, joka sijaitsee auton tavaratilassa. Kaksiosainen tilaratkaisu rakennetaan viemärinkuvausautoon väliseinällä, jossa on yleensä myös ovi. Sortimo- merkkinen kalusteemme soveltuu muokattavuutensa ansiosta hyvin eri kokoisiin työskentelytiloihin. Kalustetuotesarjamme sisältävät erikokoiset vetolaatikot, hyllyt, koukut ja salkut. Ratkaisuvaihtoehtoja siis riittää laajempiinkin haasteisiin. Invertterit, pistorasiat ja vaatekaapit ovat oleellisia varusteita toimivan kokonaisuuden kannalta. Lämmitysjärjestelmä voidaan asentaa tarkkailutilaan, mistä lämmintäilmaa voidaan johtaa eripuolille autoa. Mikrot ja kahvinkeittimet voidaan myös lisätä varustelulistaan tuomaan lisämukavuutta erikoisvarustellun auton käyttäjille.

Viemärinkuvausauto varustellaan myös työtasoilla, joilla kuvauskalustoa on käytännöllistä käsitellä.

Viemärinkuvausauto varustellaan myös työtasoilla, joilla kuvauskalustoa on käytännöllistä käsitellä.

Varustelu pitää sisällään myös peruutuskameran, jonka avulla viemärinkuvausauto on mahdollista ajaa tarkasti haluttuihin työskentelykohteisiin. Tavaratilan puolelle voidaan asentaa teleskooppimallinen puomi liikuttamaan kameraa, jolla viemärit kuvataan. Työvalot ja vilkut mahdollistavat työskentelemisen kellonajasta riippumatta. Lapiot ja rautakanget pysyvät myös kätevästi mukana omilla paikoillaan omissa kiinnikkeissä.

 

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.