AGA

“Projekti maksaa itsensä takaisin, kun työvälineet ja materiaalit pysyvät kunnossa.” – AGA

Sorsa on tehnyt AGA:lle erilaisia huoltoautojen asennuksia vuodesta 2004 asti. Vuonna 2007 Sorsa toteutti AGA:lle 17 uuden Volkswagen Transporter ja Crafter -huoltoauton huoltokalusteet ja niiden asennukset. Autoihin tehtiin muun muassa räätälöidyt hyllyjärjestelmät, lisälämmittimet, lisävalot, tavaratilan eristykset, vaneroinnit ja valaistukset. Projekti jatkuu niin, että kun autot uusitaan noin joka neljäs vuosi, kalusteet siirretään uuteen autoon.

AGA:n huoltoinsinööri Jani Helenius:

“Kalusteiden käyttöiän tavoite on 2–3 autokertaa eli noin 12 vuotta. Varustelut ovat kestäneet jopa muutamat kolarit ja pysyneet paikoillaan.

Sorsa on ymmärtänyt tarpeemme. Esimerkiksi Webastot on piilotettu penkin alle, etteivät ne vie lattiapintaa. Varusteluiden yksityiskohdat ovat olleet kunnossa. Jos on ollut jotain huomautettavaa, se on aina korjattu heti odottaessa.

Yhteistyö on joustavaa. Kalusteiden vaihtoon on mennyt 1–3 päivää. Vaihdot on saatu tehtyä asentajiemme loma-aikoina, joten aikaa ei ole mennyt hukkaan. Se mikä on sovittu, on aina pitänyt.

Vaikka projekti oli iso alkuinvestointi, maksaa se itsensä takaisin, kun työvälineet ja materiaalit pysyvät kunnossa. On myös turvallisuuskysymys, että tavarat pysyvät varmasti hyllyssä.”

AGA on Pohjois-Euroopan johtava kaasuyhtiö. Lue lisää.

Räätälöityjä varusteratkaisuja Sorsalta

Autojen varusteluun on yhtä monta ratkaisua kuin on asiakkaita ja eri toimialojakin. Siksi me Sorsalla tarjoamme sellaisia toteutuksia, jotka toimivat kunkin asiakkaan kohdalla parhaiten. Yksi tarvitsee hyvin varusteltua huoltoautoa, toinen koulutaksia ja kolmas pelastusautoa. Meillä on ideoita, tietoa ja taitoa tehdä mahdottomaltakin tuntuvasta totta.

Tutustu tarkemmin toimintaamme ja ota yhteyttä! Jutellaan hetki toiveistasi ja ryhdytään yhdessä työhön. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Lempäälässä ja Hangossa, joista käsin palvelemme koko Suomen alueelle.