Eltel Networks

“Sorsa ymmärtää niitä, ketkä oikeasti tekevät ajoneuvoilla töitä.” – Eltel Networks

Sorsa ja Eltel Networks ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010, jonka aikana on varusteltu noin 300 huoltoajoneuvoa eri käyttötarkoituksiin. Sorsa toimittaa autot aina loppuun asti tehtynä, teipattuna ja paikannuslaitteilla viimeisteltynä.

Eltel Networksin kalustopäällikkö Juha Miettinen:

“Työntekijämme toimivat yhteiskuntamme kannalta elintärkeiden toimintojen vaativissa ja haastavissa erikoistehtävissä. Kaverimme ovat töissä ja valmiudessa ympäri vuorokauden ja kaikkina vuodenaikoina, koko Suomen alueella ja kaikissa olosuhteissa. Työturvallisuus on etusijalla Eltelin toiminnassa.

Jos asentaja on työkohteella pimeimpänä talviyönä, niin se vaikuttaa suoraan työturvallisuuteen, tehokkuuteen ja tyytyväisyyteen, että työvälineet ovat kunnossa. Auto toimii liikkuvana työpisteenä ja työ tulee pystyä suorittamaan paikan päällä.

Autot ovat raskaasti ladattuja ja erikoisvarusteltuja. Jokaista osaa ja työkalua ei voi lähteä hakemaan erikseen pitkien ja vaikeiden välimatkojen takaa. Työvälineiden kunnossapito vaatii aikaa ja panostusta. Ala ja vaatimukset kehittyvät, se vaatii Sorsalta pelisilmää, varautumista ja aitoa kiinnostusta asiakasyrityksen tarpeisiin.

Sorsalla on aito kiinnostus ja halu olla palveluntarjoaja, eikä vain tekninen myyjä. Sorsa ymmärtää asiakkaan tarpeita ja niitä, ketkä oikeasti tekevät ajoneuvoilla töitä.

Sorsan toiminta on proaktiivista. He ehdottavat rohkeasti, että tämä olisi yksinkertaisempi, kustannustehokkaampi ja kokonaisvaltaisesti parempi tapa hoitaa asia – prosessia tehostetaan koko ajan. Kun luottamus on kerran saavutettu, niin siitä kannattaa pitää kiinni.”

Eltel rakentaa, kytkee ja kehittää infraverkkoratkaisuja, jotka perustuvat sähkö-, tele- ja IT-tekniikoiden tehokkaaseen vuorovaikutukseen. Lue lisää

Sorsa palvelee mielihyvin myös sinun yritystäsi!

Ei ole toimialaa, jonka tarpeisiin Sorsa ei olisi varusteluratkaisuja keksinyt. Meillä työskentelee idearikkaita, monialaisia autoalan ammattilaisia, joiden taidot taipuvat laadukkaisiin lopputuloksiin.

Millaista hyötyautoa sinun yrityksesi tarvitsee? Tutustu tarkemmin toimintaamme ja ota yhteyttä! Työskentelemme Helsingissä, Hangossa ja Lempäälässä, joista käsin palvelemme kaikkialle Suomeen.