Ilmatieteenlaitos

“Sorsan asentajat ovat kiinnostuneita siitä, mitä ollaan tekemässä ja haluavat tehdä hyvää jälkeä.” – Ilmatieteen laitos

Sorsa varusteli Ilmatieteen laitokselle kasvihuonekaasujen mittaukseen tarkoitetun ajoneuvon, joka on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Autoa käytetään Euroopan eri maiden kasvihuonekaasumittausten liikkuvana referenssi-laboratoriona. Tavoitteena on varmistaa eri mittalaitteiden ja -tapojen yhdenmukaisuus.

Ilmatieteen laitoksen Timo Mäkelä:

“Olen todella tyytyväinen, että Sorsa on mukana projektissa. Vielä ei ole tullut tilannetta, jossa kädet olisi nostettu pystyyn, vaikka auton alkuperäisiä suunnitelmia on huomattavasti jouduttu muuttamaan.

Koska oma osaamisemme liittyy kasvihuonekaasujen mittaus-järjestelmien rakentamiseen, niin on hienoa, että joku muu kantaa huolta auton rakentamisesta. Esimerkiksi, kun huomasimme, että tarvitsemme lisää työskentelyvaloja, niin Sorsa suunnitteli ja asensi ne. Auto muokkautuu koko ajan paremmaksi.

Kommunikointi Sorsan kanssa on todella helppoa. Sorsan asentajilta tulee paljon ehdotuksia, joilla autoa saadaan toimivammaksi. Sorsan asentajat ovat kiinnostuneita siitä, mitä ollaan tekemässä ja haluavat tehdä hyvää jälkeä.”

Ilmatieteen laitos on palvelu- ja tutkimuslaitos, joka tuottaa yleisen turvallisuuden ja elinkeinoelämän toimintaedellytysten kannalta tärkeitä sää-, meri- ja ilmastopalveluja. Lue lisää

Kiinnostuitko lukemastasi? Liity tyytyväisiin asiakkaisiimme!

Sorsan palvelu on joustavaa läpi koko projektin aina suunnittelusta alkaen valmiiseen lopputuotteeseen asti. Haluamme tarjota parhaita ratkaisuja ja parasta palvelua kaikille toimialoille, jotka tarvitsevat ajoneuvoihinsa täydellisen varustelun. Tutustu toimintaamme tarkemmin ja ota yhteyttä! Palvelemme Helsingistä, Lempäälästä ja Hangosta koko Suomen alueelle.