Rocla

“Sorsa tietää mitä tarvitsemme ja tekee sen nopeasti.” – Rocla

Sorsa varustelee kaikki Roclan huoltoautot. Ford Transiteihin tulevat kalustepaketit on räätälöity vastaamaan Roclan asentajien tarpeita. Varusteluun kuuluvat muun muassa öljylavetit, työpöydät ja tavaratilan valaistus. Vuosien saatossa Sorsa on varustellut Roclalle satoja autoa, joko uusilla kalusteilla tai käytössä olevia kalusteita kierrättämällä.

Roclan huollon työnjohtaja Petri Uusiniemi:

“Hyvä yhteistyö on jatkunut jo vuosia. Tiedämme mitä saamme, kun menemme Sorsalle. Kaikki toimii hyvin. Jos kalusteita tarvitsee muuttaa tai kehittää, niin se onnistuu.

Huoltoauto on meille työväline. Meillä on 65 mekaanikkoa, jotka kiertävät asiakkaiden luona huoltamassa laitteita. Siksi on tärkeää, että auton yksityiskohdat ovat kunnossa. Sorsa tietää mitä tarvitsemme ja tekee sen nopeasti. Meidän ei tarvitse muuta tehdä kuin tilata ja noutaa auto kalustettuna ja teipattuna, valmiina.

Sorsan kanssa kierrätämme varusteluita noin kolme autokertaa. Se on pelkkää säästöä. Vanha auto puretaan, ja liikkeestä tullut uusi auto varustellaan käytetyillä kalusteilla.”

Rocla kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varastotrukkeja ja automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia ylläpitopalveluita ja tietovirtoja. Lue lisää

Tilaa huoltoauto varustelulla, joka on räätälöity juuri sinun toimintaasi varten

Sorsa tekee työtä, jotta yritykset voisivat palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Huoltoautojen kohdalla tämä tarkoittaa tien päällä liikkuvaa työpistettä, jossa esimerkiksi työkalut pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Sorsan tapa palvella omia asiakkaitaan on todettu todella toimivaksi – lue lisää ja ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä ideoimaan juuri sinulle sopivaa varustelua! Meillä on toimipaikat Helsingissä, Lempäälässä ja Hangossa, mutta palvelemme koko Suomen alueella.