Vetokoukut, astinlaudat ja kylkiputket

Asennamme astinlaudat ja vetokoukut automalleittain. Joissain malleissa vetokoukkupakettiin kuuluu astinlauta. Valikoimassamme on pajon eri kokoja ja malleja astinlaudoista, kylkiputkista ja vetokoukuista. Me käytämme varustelu työssämme Sorsa:lla mm. Metec- merkkisiä astinlautoja.

Pakettiauton takaovelle asennettu astinlauta vetokoukulla.

Pakettiauton takaovelle asennettu astinlauta vetokoukulla.

Astinlaudat voidaan asentaa pakettiauton etuoville, sivuoville tai takaoville, autoon sisälle tai autosta ulos astumista helpottamaan. Erilaisia asennettavia astinlautamalleja on monenlaisia. Pitemmät astinlaudat voidaan asentaa siten, että ne ovat usemman oven alapuolella. Tällä tavalla yhdestä astinlaudasta saadaan irti suurempi hyöty. Jos on tarvetta helpottaa vain yhdestä ovesta kulkemista, asennetaan oven alle lyhyempi astinlauta. Astinlaudan asentamisessa on tilannekohtaisesti varaa säätää sen korkeutta ja syvyyttä.

Valikoimastamme löytyy myös sähköinen astinlauta, joka automaattisesti siirtyy oikealle paikalle oven avautuessa. Sähköinen astinlauta on huomaamattomampi, koska se on ajon aikana tavallaan piilossa auton alla.

Kromiset astinlaudat helpottavat autoon nousua ja ovat näyttävän näköinen lisävaruste.

Sorsa asentaa mm. Cobra- merkkisiä kylkiputkia. Valikoimaamme kuuluu toki muutkin merkit ja olemme valmiit asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat pahaiten asiakkaittemme tarpeita.

 

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.