Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät

Webasto on valintamme, koska lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä luotamme tunnettuihin merkkeihin. Sorsa:n hoitaessa ajoneuvosi varustelun ilmanvaihto toimii ja on luotettava. Matkustaminen on mukavaa, kun järjestelmät ovat nykyaikaiset ja ne ovat suunniteltu ajoneuvokohtaisesti. Webaston asennus meillä Sorsa:lla hoidetaan tilannekohtaisesti kaikki automerkit huomioiden.

Webasto- merkkinen lämmitysjärjestelmä asennettuna Sortimo- merkkiseen vaatekaappiin.

Webasto- merkkinen lämmitysjärjestelmä asennettuna Sortimo- merkkiseen vaatekaappiin.

Kevyet kuorma-autot ja pakettiautot ovat päivittäin liikenteessä ja huolehtivat siitä, että tavarat ja henkilöt kuljetetaan turvallisesti perille. Ne ovat myös liikkuvia työpisteitä. Kevyiden kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajien pitää voida luottaa ajoneuvonsa tekniikkaan - erityisesti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin, sillä ne huolehtivat mukavuudesta ja turvallisuudesta. Webaston ratkaisut pitävät sisä- ja kuormatilojen lämpötilat miellyttävinä myös silloin kun ajoneuvot ovat pysäköitynä. Samalla voidaan vähentää moottorin joutokäyntiä. Polttoaineen kulutuksen väheneminen lisää taloudellisuutta ja säästää ympäristöä vähentyneiden päästöjen ansiosta. (Webasto-verkkosivu)

 

Air Top- lämmitysjärjestelmät

Yksinkertainen ja edullinen ratkaisu. Ilmalämmitintä voidaan käyttää monella eri tavalla. Kompaktin rakenteensa ansiosta se voidaan asentaa helposti ja nopeasti joko ajoneuvon sisätiloihin tai ulkopuolelle.

Lämmityslaite lämmittää ajoneuvon sisätilan tai kuormatilan ilman meluttomasti ja nopeasti ja pitää halutun työskentelylämpötilan vakiona. Tarpeen mukaan voidaan valita joko ilman kierrätys- tai raitisilman sisäänottotoiminto. Huolto- ja kunnossapitoystävällisen rakenteensa ansiosta lämmityslaitteen ylläpito on edullista. Tämä on hyvä ostoperuste ammattikäyttäjille. (Webasto-verkkosivu)

 

Sorsa auttaa teitä käytännöllisissä varusteluissa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.