Sortimo- ja E-flex- kalusteet

Huoltoautoon tai henkilöautoon asennetaan Sortimo- tai E-Flex- kaluste kun siihen tarvitaan lisää säilytystilaa. Sorsa käyttää Sortimo- ja E-Flex- merkkisiä muokattavia, kestäviä ja törmäystestattuja kalusteita.

Sortimo- kalusteet

 

Sortimo- kaluste esitettynä auton tavaratilassa

Sortimo- kaluste pakettiauton tavaratilaa esittävässä ständissä.

Kaluste suunnitellaan täysin asiakkaan auton tavaratilan mukaan. Tämän avulla auton jokainen nurkka muutetaan tarvittaessa säilytystilaksi. Erinlaisten avohyllyjen lisäksi kalusteeseen voidaan valita mm. ottolaatikot, vetolaatikot, koukut, telineet, pitkäntavaranhyllyt tai irroitettavia salkkuja. Tuoteperheen kaikki osat ovat keskenään yhteensopivia, joka mahdollistaa loputtomien variaatioiden tekemisen. Tilanteissa, joissa tiedetään kalusteen tuleva käyttötarkoitus, pystytään kaluste suunnittelmaan ja optimoimaan täydellisesti sen käyttäjän tarpeiden mukaan.

Suurehko Sortimo- kaluste otto- ja vetolaatikoilla.

Kalusteen kestävyys perustuu sen alumiiniseen tolpparakenteeseen, joka on kevyt ja vapaasti muokattavissa pituuden ja leveyden suhteen. Kaluste voidaan myös suunnitella eri syvyiseksi ja siihen voidaan tehdä myös kavennuksia syvyyssuunnassa. Suunnittelemme asiakkaan toiveiden ja automallin mukaan kalusteen 3D-ohjelmalla. Selkeiden suunnittelukuvien perusteella voidaan todeta vastaako kaluste asiakkaan toiveita. Kun toivottu lopputulos kalusteen mallista löydetään voidaan se koota ja asentaa autoon, joko Helsingissä tai Lempäälässä.

 

Sortimo- kaluste pakettiauton sivuovelle aukeavilla vetolaatikoilla.

Ajoneuvokalusteella on monta tapaa parantaa käyttäjänsä kokemusta tuotteen parissa. Nämä tavat listattuna ovat: ajan säästö, kuorman ja matkustajien turvallisuus, laatu, kevyt rakenne, kustannussäästöt, jousta vuus, innovaatio ja ammattimaisuus. Voit tutustua näihin asioihin kalusteen omilla verkkosivuilla. Ajoneuvokalusteen suomenkielisten verkkosivut kertovat paljon muutakin olellista asiaa. Linkin kautta löydät tuotesarjan kaikki mahdolliset osat ja variaatiot. Me asennamme kaikki mahdolliset Sortimo- tuotteet autoosi ammattitaidolla.

 

E-Flex- kalusteet

 

E-Flex- kalusteet asennettuina pakettiauton tavaratilan molemmille puolille.

E-Flex- kalusteet asennettuina pakettiauton tavaratilan molemmille puolille.

E-Flex kaluste koostuu modulaarisista osista ja päätytikasrakenteisista avohyllyistä. Modulaarisissa osissa ovat vetolaatikot ja työkalusalkut. Päätytikasrakenteisista avohyllyistä on olemassa kolmea eri leveyttä, joita voidaan yhdistellä kalustekokonaisuuksiksi asiakkaitten tarpeiden mukaan.

E-Flex vetolaatikot pakkettiauton sivuovella.

E-Flex kaluste on teräsrakenteinen, joten se on hiukan painavampi verrattessa Sortimo- kalusteeseen. E-Flex on myös muokattava ja sen rakenne mahdollistaa erilaiset kokoonpanot, joita voidaan varioida tarpeen mukaan. Käytännöllisen lopputuloksen löytämiseksi on mahdollista käyttää 3D- suunnittelua. Kun yhteisymmärrys asiakkaan kanssa löydetään, voidaan kaluste koota ja asentaa autoon, joko Helsingissä tai Lempäälässä.

Suurehko E-Flex kaluste pakettiauton tavaratilan vasemmalla seinustalla.

 

Sorsa auttaa sinua järkevien kalustevarusteluiden kanssa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.