Työvalot, vilkut ja majakat

Me täällä Verhoomo Sorsa Oy:ssä  asennamme autoosi puskurivilkut, varoitusmajakat, vilkkupaneelit ja työvalot. Asennuspaikat ovat tuotekohtaisia ja niissä on yleensä paljon joustoa. Tuote asennetaan paikkaan, jossa siitä on asiakkaalle eniten hyötyä. Yleisin asennuskohta lisävaloille on auton katon sivu- ja takareunat. Käytämme varusteluissamme laadukkaita tilannekohtaisia tuotteita, jotka valitsemme asiakkaiden tarpeiden mukaan. LED- valoja on nykyään monenlaisia, joissa tarvittu tehokkuus ja valokeilan muoto valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Oikeilla valinnoilla saadaan valaistua juuri ne alueet, jotka ovat oleellisempia työnkuvan vaatimien työtehtävien kannalta.

Työvalot ja vilkut asennettu pakettiauton katolle.

Työvalot ja vilkut asennettu pakettiauton katolle.

Vilkuilla ja majakoilla herätetään huomiota kun sille on tarvetta. Liikuttaessa hitaampaa tai nopeampaa verrattain muuhun liikenteeseen on turvallista ilmoittaa tästä poikkeavuudesta. Työskenteleminen pimeässä on hidasta ja usein myös vaarallista. Suunnattavilla autoon asennetuilla työvaloilla valaistaan työskentelykohteet. Syksyn ja talven huoltotoimet sujuvat hieman nopeammin kun mukana ovat Sorsa:lla asennetut työvalot.

Asennamme Sorsa:lla mm. Standby- ja Lazer– merkkien tuotteita. Emme kuitenkaan rajoita toimintaamme pelkästään näihin merkkeihin. Olemme Sorsa:lla tottuneet asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat parhaiten asiakkaittemme tarpeita.

Auton keulaan valorautaan asennetut puskurivilkut ja työvalot.

Auton keulaan valorautaan asennetut puskurivilkut ja työvalot.

 

Sorsa autaa teitä löytämään valot ja vilkut, jotka sopivat hyötyautoosi.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.