Sorsa vastaa ja neuvoo

Kuinka turvallisia tuotteenne ovat?

Sortimon kaikki tuotteet ovat kolaritestattuja ja autokäyttöön suunniteltuja. Myös kaikki meiltä saatavat penkit ja väliseinät on kolaritestattu.

Kuinka pidän auton siistinä?

Tavarat ja työkalut on tärkeää saada pysymään niille kuuluvilla paikoillaan. Tämä onnistuu esimerkiksi Sortimon muokattavilla hyllyratkaisuilla. Auton lattialle asennettava kumimatto on helppo pestä ja pitää puhtaana. Penkeille on mahdollista tehdä erilaisia suojuksia. Muutenkin materiaalivalinnoilla voit helposti vaikuttaa autosi siisteyteen.

Saako teiltä takuun?

Varusteluille myönnämme kolmen vuoden takuun. Tuotteiden valmistajien takuut tulevat erikseen ja riippuvat tuotteista. Meille on tärkeää pitää asiakas tyytyväisenä, joten vastaamme yhteydenottoihin myös takuuajan jälkeen.

Kuinka kauan varustelu kestää?

Keskimäärin yhdestä tunnista kahteen viikkoon – varusteluun kuluva aika riippuu täysin sen laajuudesta. Lisälasin asennamme muutamassa tunnissa, vaneroimmin teemme päivässä, lisäpenkit ja jatko-ohjaamot asennamme seitsemässä työpäivässä. Kovaa erikoisräätälöintiä ja käsityötä vaativissa ajoneuvoissa voi mennä pisimmillään jopa 3 kuukautta.

Saanko ajoneuvooni nahkapenkit?

Kaikkiin autoihin on saatavilla nahkaistuimet.

Kuinka paljon pakettiauton hyllyt maksavat?

Hyllyt laaditaan aina käyttäjän tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten suoraa hintaa niille on vaikea antaa. Hyllyt maksavat yksinkertaisimmillaan muutaman satasen ja monipuolisimmat tuhansia euroja – ja kaikkea siltä väliltä.

Ennen asennusta hyllyt suunnitellaan 3D-ohjelmalla, jotta asiakas tietää mitä on tulossa. Kalusteina käytetään saksalaisen Sortimon laadukkaita ja kestäviä hyllyratkaisuja. Sortimon hyllyjen rakenteet on tehty alumiinista, joten ne ovat erittäin kevyet ja bensaa säästävät.

Kun vaihdat autoa, on varustelut mahdollista siirtää uuteen autoon. Rakenteita on mahdollista muokata ja varustaa lisäosilla jälkikäteen.

En jaksa nostaa öljytynnyreitä kyytiin. Mikä avuksi?

Painavien tavaroiden nostamiseksi ajoneuvoon kannattaa asentaa nostin. Sorsalta saat perinteiset hydrauliset takalaitanostimet tai uuden, Easyloader-nostimen, joka ajattaessa taittuu auton sisäkattoa vasten. Myös erilaiset rampit ja sidontaratkaisut helpottavat tavaroiden lastaamisesta ja kuljettamista.

Voiko navigointilaitteita integroida ajoneuvoon?

Ajoneuvoon voidaan asentaa integroitu multimediasoitin, jossa on suomenkielisellä ohjelmalla varustettu navigointi. Navigointijärjestelmän kautta saa halutessaan myös sähköisen ajopäiväkirjan. Soittimeen saa myös peruutuskameran.

Mikä on paras tapa toteuttaa ajopäiväkirja?

Sorsa voi asentaa ajoneuvoon satelliittiyhteydellä toimivan seurantalaitteen, jonka avulla auton liikkeitä voi seurata netistä. Laite tallentaa muun muassa ajoneuvon kulkureitit, kiihdytykset ja keskinopeudet. Ohjelmiston avulla saat automaattisesti tulostettua ajopäiväkirjan.

Koirat eivät pysy niille varatussa tilassa. Mitä tehdä?

Sorsa voi asentaa ajoneuvoosi mittojen mukaan tehdyt koirahäkit. Kylmiä ilmoja varten auto voidaan eristää ja varustaa lisälämmittimellä. Kuumia kelejä varten auton ilmankiertoa voidaan parantaa lisäventtiileillä, jotta koiralle ei tule kuuma.

Heräsikö lisäkysymyksiä?

Ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kaikkiin autojen varustelua ja palveluamme koskeviin kysymyksiin!