Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät

Webasto on valintamme, koska lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä luotamme tunnettuihin merkkeihin. Myös ilmanvaihto toimii yleisesti ja matkustaminen säilyy mukavana, kun järjestelmät ovat nykyaikaiset ja ne ovat sovitettu ajoneuvoihin sopivalla tavalla. Webaston asennus meillä Sorsa:lla hoidetaan tilannekohtaisesti automerkit huomioiden.

Webasto- merkkinen lämmitysjärjestelmä asennettuna Sortimo- merkkiseen vaatekaappiin.

Webasto asennettuna Sortimo- merkkiseen vaatekaappiin.

Kevyet kuorma-autot ja pakettiautot ovat päivittäin liikenteessä ja huolehtivat siitä, että tavarat ja henkilöt kuljetetaan turvallisesti perille. Ne ovat myös liikkuvia työpisteitä. Kevyiden kuorma-autojen ja pakettiautojen kuljettajien pitää voida luottaa ajoneuvonsa tekniikkaan - erityisesti lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin, sillä ne huolehtivat mukavuudesta ja turvallisuudesta. Polttoainekäyttöinen auton lisälämmitin on käytännölinen ratkaisu ilmastoinnin tehostamiseksi. Webaston ratkaisut pitävät sisä- ja kuormatilojen lämpötilat myös pysäköitäessä miellyttävinä. Samalla voidaan vähentää moottorin joutokäyntiä. Polttoaineen kulutuksen väheneminen lisää taloudellisuutta ja säästää ympäristöä vähentyneiden päästöjen ansiosta. (Webasto-verkkosivu)

 

WEBASTO Air Top- lämmitysjärjestelmät

Yksinkertainen ja edullinen ratkaisu. Ilmalämmitintä voidaan käyttää monella eri tavalla. Kompaktin rakenteensa ansiosta se voidaan asentaa helposti ja nopeasti joko ajoneuvon sisätiloihin tai ulkopuolelle.

Lämmityslaite lämmittää ajoneuvon sisätilan tai kuormatilan ilman meluttomasti ja nopeasti ja pitää halutun työskentelylämpötilan vakiona. Tarpeen mukaan voidaan valita joko ilman kierrätys- tai raitisilman sisäänottotoiminto. Huolto- ja kunnossapitoystävällisen rakenteensa ansiosta polttoainekäyttöinen lisälämmitin on edullinen ylläpitää. Tämä on hyvä ostoperuste ammattikäyttäjille. (Webasto-verkkosivu)

 

Sorsa auttaa teitä käytännöllisissä varusteluissa. Webaston asennus hyötyautoosi on vain yhden puhelinsoiton päässä.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.