Ohjaamovarusteet

Sorsan ohjaamovarusteilla hyötyajoneuvostasi tehdään entistä toiminnallisempi. Varusteet tarjoavat monta mahdollisuutta parantaa esim. ergonomiaa, kuljetuksia ja matkustusmukavuutta. Ohjaamovarusteet valitaan aina auton käyttötarkoituksen mukaan. Suunnittelemme ja toteutamme koko varustelupaketin yhdessä kanssasi ideoiden.Asennamme ohjaamoon mm. navigaattorit, näytöt, lisävalot, radiot, paperi- ja muut telineet.

Carrier- kylmälaitteen ajoneuvon hyttiin asennettava ohjain.

Carrier- kylmälaitteen ajoneuvon hyttiin asennettava ohjain.

Sortimo- tuotesarjaan kuuluu mm. tuote nimeltä autoassistentti. Autoassistentti toimii kirjoitusalustana, pullonpidikkeenä ja säilytyslokerona. Istuinnojaa vasten järjestelmässä on kaksi taskua mappeja ja muita asiakirjoja varten (Sortimo- verkkosivu). Sortimo- autoassistentti on erittäin tehokas työkalu, jolla työntekijä saa pidettyä toimistotarvikkeensa ojennuksessa myös autossa ollessaan.

Hyttiin asennettava työtaso, jolle ohjaamovarusteet voidaan haluttaessa asentaa.

Hyttiin asennettava työtaso, jolle ohjaamovarusteet voidaan haluttaessa asentaa.

Sorsa:lla tehdään asiakkaille räätälöityjä keskikonsoliratkaisuja ja työpöytiä, jotka voidaan sijoittaa hyötyautossa eteen matkustajan istuimen paikalle tai tavaratilan puolelle. Keskikonsoliin tai työpöytiin voidaan kiinnittää esimerkiksi paperi- ja hansikastelineet ja käsidesiannostelijat.   Sorsa tekee teille käytännölliset varusteluratkaisut.  

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.