Työvalot, vilkut ja majakat

Me täällä Verhoomo Sorsa Oy:ssä  asennamme autoosi puskurivilkut, varoitusmajakat, vilkkupaneelit ja työvalot. Asennuspaikat ovat tuotekohtaisia ja niissä on yleensä paljon joustoa. Tuote asennetaan paikkaan, jossa siitä on asiakkaalle eniten hyötyä. Yleisin asennuskohta lisävaloille on auton katon sivu- ja takareunat. Käytämme varusteluissamme laadukkaita tilannekohtaisia tuotteita, jotka valitsemme asiakkaiden tarpeiden mukaan. LED- valoja on nykyään monenlaisia, joissa tarvittu tehokkuus ja valokeilan muoto valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Oikeilla valinnoilla saadaan valaistua juuri ne alueet, jotka ovat oleellisempia työnkuvan vaatimien työtehtävien kannalta.

Työvalot ja vilkut asennettu pakettiauton katolle.

Työvalot ja vilkut asennettu pakettiauton katolle.

Vilkuilla ja majakoilla herätetään huomiota kun sille on tarvetta. Liikuttaessa hitaampaa tai nopeampaa verrattain muuhun liikenteeseen on turvallista ilmoittaa tästä poikkeavuudesta. Työskenteleminen pimeässä on hidasta ja usein myös vaarallista. Tien varteen turvallisesti pysäköiminen ei onnistu jos hyötyautossa ei ole tarpeeksi kattavaa varustelua. Suunnattavilla autoon asennetuilla työvaloilla valaistaan työskentelykohteet. Syksyn ja talven huoltotoimet sujuvat hieman nopeammin kun mukana ovat Verhoomo Sorsa Oy:n asentamat työvalot.

Asennamme Sorsa:lla mm. Standby- ja Lazer- merkkien tuotteita. Emme kuitenkaan rajoita toimintaamme pelkästään näihin merkkeihin. Olemme Sorsa:lla tottuneet asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat parhaiten asiakkaittemme tarpeita.

 

Auton eteen valorautaan asennetut led-vilkut ja -työvalot. Valoraudan keskelle on asennettu myös sireeni.

Auton eteen valorautaan asennetut led-vilkut ja -työvalot. Valoraudan keskelle on asennettu myös sireeni.

 

Sorsa auttaa teitä löytämään työvalot, vilkut, ja majakat, jotka sopivat teidän varustelutarpeeseen.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.