Työvalot, vilkut ja majakat

Me täällä Verhoomo Sorsa Oy:ssä  asennamme autoosi puskurivilkut, varoitusmajakat, vilkkupaneelit ja työvalot. Asennuspaikat ovat tuotekohtaisia ja niissä on yleensä paljon joustoa. Tuote asennetaan paikkaan, jossa siitä on asiakkaalle eniten hyötyä. Käytämme varusteluissamme laadukkaita tilannekohtaisia tuotteita, jotka valitsemme asiakkaidemme toiveiden mukaan.

 

LED- työvalo.

LED- työvalo.

Vilkuilla ja majakoilla herätetään huomiota kun sille on tarvetta. Liikuttaessa hitaampaa tai nopeampaa verrattain muuhun liikenteeseen on turvallista ilmoittaa tästä poikkeavuudesta. Työskenteleminen pimeässä on hidasta ja usein myös vaarallista. Tien varteen turvallisesti pysäköiminen ei onnistu jos hyötyautossa ei ole tarpeeksi kattavaa varustelua. Suunnattavilla autoon asennetuilla työvaloilla valaistaan työskentelykohteet. Syksyn ja talven huoltotoimet sujuvat hieman nopeammin kun mukana ovat Verhoomo Sorsa Oy:n asentamat työvalot.

 

Asennamme Sorsa:lla mm. Standby- ja Lazer- merkkien tuotteita. Emme kuitenkaan rajoita toimintaamme pelkästään näihin merkkeihin. Olemme Sorsa:lla tottuneet asentamaan ne tuotteet, jotka palvelevat parhaiten asiakkaittemme tarpeita.

 

Auton etupuskuriin asennetut led-vilkut ja -työvalot.

Auton etupuskuriin asennetut led-vilkut ja -työvalot.

 

Sorsa auttaa teitä löytämään työvalot, vilkut, ja majakat, jotka sopivat teidän varustelutarpeeseen.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.