Konehuoltoautot

Sorsa:lla on monen vuoden kokemus konehuoltoautojen varustelemisesta. Löydämme toimivat konehuoltoauto varusteluratkaisut ymmärtämällä asiakkaidemme tarpeet. Käyttämällä kokemustamme yhdessä asiakkaan toiveiden kanssa rakennamme täsmävarustellun ja käytännöllisen konehuoltoauton. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen, joten osaamme kuunnella ja neuvoa tarpeen mukaan. Kentällä tehtävää konehuolta varten tarvitaan tehokas liikkuva työpaja ja me rakennamme sen teille.

Laaja konehuoltoautovarustelu.

Laaja konehuoltoautovarustelu.

Asentaja tarvitsee työkaluilleen käytännölliset säilytyspaikat, joista ne löytyvät huoltokohteessa työskenteltäessä. Työkalujen säilytyspaikat rakennetaan konehuoltoautoosi valitsemalla muokattavat kalusteet, työkalutaulut, koukut tai ripustimet. Konehuoltoautoon on hyvä asentaa myös työvaloja, jotta työskenteleminen onnistuu huoltokohteessa kellonajasta riippumatta.

Lapio ja rautakanki voidaan asentaa Sortimo- merkkisen kalusteen kylkeen.

Lapio ja rautakanki voidaan asentaa Sortimo- merkkisen kalusteen kylkeen.

Konehuoltoautoon voidaan rakentaa paikka aggregaatille, kaasupullolle, palosammuttimille tai letkukelalle. Auto varustellaan usein viilapenkillä ja mahdollisesti myös pitkäntavaran kuljettamiseen soveltuvilla putkilla. Tämänkaltaiset pitkäntavaran kuljetusputket voidaan asentaa kattoon sen sisä- ja ulkopuolelle. Konehuoltoautoilla tehdään monenlaista huoltotyötä, joten on varauduttava monenlaisiin tilanteisiin.

Konehuoltoauton lattia voidaan päällystää kumimatolla, joka hylkii likaa paremmin kuin pelkkä vanerilattia. Kumimatto antaa myös paremman pidon tavaratilassa liikkuvalle huoltajalle ja siellä säilytettäville varusteille. Kumimatto on myös mahdollista valita öljynkestävästä kumista. Tämä öljynkestävä vaihtoehto toimii parhaiten kun konehuoltoautossa on tarvetta säilyttää tai purkaa öljyisiä koneenosia.

Konehuoltoauto varusteltuna sivuovelle aukeavilla vetolaatikoilla.

Konehuoltoauto varusteltuna sivuovelle aukeavilla vetolaatikoilla.

Sorsa käyttää varustelutöitä tehdessään käytännöllisiä ratkaisuja. Jos yritykselläsi on tarvetta varustella yksi tai usempi konehuoltoauto, Sorsa auttaa teitä.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.