Konehuoltoautot

Sorsa:lla on monen vuoden kokemus konehuoltoautojen varustelemisesta. Toimivat konehuoltoautojen varusteluratkaisut tehdään autojen tulevien käyttökohteiden asettamien vaatimusten mukaan. Kokemuksemme varustelualalta yhdessä asiakkaan toiveiden kanssa mahdollistavat täsmävarustellun ja käytännöllisen konehuoltoauton rakentamisen. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen, joten osaamme tarvittaessa kuunnella ja neuvoa. Kentällä tehtävää koneiden huoltoa varten tarvitaan tehokas työpaja ja me rakennamme tämän teille.

Laaja konehuoltoautovarustelu.

Laaja konehuoltoautovarustelu.

Asentaja tarvitsee työkaluilleen käytännölliset säilytyspaikat, joista ne löytyvät työskenteltäessä huoltokohteessa. Työkalujen säilytyspaikat rakennetaan konehuoltoautoon valitsemalla muokattavat kalusteet, työkalutaulut, koukut tai ripustimet. Konehuoltoautoon on hyvä asentaa myös työvaloja, jotta työskenteleminen onnistuu huoltokohteessa kellonajasta riippumatta.

Lapio ja rautakanki voidaan asentaa Sortimo- merkkisen kalusteen kylkeen.

Lapio ja rautakanki voidaan asentaa Sortimo- merkkisen kalusteen kylkeen.

Konehuoltoautoon rakennetaan tarvittaessa paikka aggregaatille, kaasupullolle, palosammuttimille tai letkukelalle. Tavaratila varustellaan usein viilapenkillä ja myös pitkäntavaran kuljettamiseen soveltuvilla putkilla. Tämänkaltaiset pitkäntavaran kuljetusputket asennetaan esimerkiksi  kuljetustilan kattoon sen sisä- ja ulkopuolelle. Konehuoltoautoilla tehdään monenlaista huoltotyötä, joten on varauduttava monenlaisiin tilanteisiin.

Konehuoltoauton lattia voidaan päällystää kumimatolla, joka hylkii likaa paremmin kuin pelkkä vanerilattia. Kumimatto antaa myös paremman pidon tavaratilassa liikkuvalle huoltajalle ja siellä säilytettäville laitteille ja varusteille. Kumimatosta löytyy malli, joka on valmistettu öljynkestävästä kumista. Öljynkestävä vaihtoehto toimii parhaiten kun konehuoltoautossa on tarvetta säilyttää tai purkaa öljyisiä koneen osia.

Konehuoltoauto varusteltuna sivuovelle aukeavilla vetolaatikoilla.

Konehuoltoauto varusteltuna Sortimo- merkkisellä kalusteella, jossa on sivuovelle aukeavat vetolaatikot.

Sorsa käyttää varustelutöitä tehdessään käytännöllisiä ratkaisuja. Jos yritykselläsi on tarvetta varustella yksi tai usempi konehuoltoauto, Sorsa auttaa teitä.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.