Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot

Sorsa:lla varustellaan laadukkaat sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot, jotka toimivat luotettavasti huoltokohteessa kellonajasta riippumatta. Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautojen varustelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Toimimme siten, että yhdistämme usean vuoden kokemuksen alalta asiakkaidemme toiveiden kanssa. Tällä yhdistelmällä rakennamme sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot, joista löytyvät kaikki sähkö- ja tietoverkkohuoltajien tarvitsemat ominaisuudet ja säilytystilat. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen, joten osaamme kuunnella ja neuvoa tarpeen mukaan. Kentällä tehtävää sähkö- ja tietoverkkohuoltoa varten tarvitaan tehokas liikkuvatyökalu ja me rakennamme sen teille.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot varustellaan monipuolisesti. Oikealla sisäseinällä on mm. räätälöity koukkuteline.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot varustellaan monipuolisesti. Oikealla sisäseinällä on mm. räätälöity koukkuteline.

Sähköverkkojen huoltaminen tehdään ajasta ja paikasta riippumatta. Tehokkaan huollon takaamiseksi on välttämätöntä liikkua kattavan työkalu- ja varaosavalikoiman kanssa. Sähkö- ja tietoverkkohuoltajan laitteet ja varaosat pysyvät järjestyksessä ja saatavilla kun sähkö- ja tietoverkkohuoltoautossasi on asennettuna muokattavat kalusteet, työkalutaulut, koukut tai ripustimet. Pienemmät varaosat ja työkalut löytävät paikkansa vetolaatikoista ja ottalaatikoista. Suurempia osia verten voidaan suunitella ja rakentaa niiden vaatimat pidikkeet.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoauton katolle voidaan asentaa työtaso ja takaoviin sinne johtavat tikkaat. Katto voidaan varustaa myös kattotelineillä ja pitkäntavaran putkella, jossa voidaan kuljettaa esimerkiksi tangot ja muovisetsähköputket. Työvalot, vilkut ja majakat ovat myös käytännöllisiä varusteita sähkö- ja tietoverkkoautoissa, jotka usein joudutaan pysäköimään maanteiden viereen huoltotöiden ajaksi. Merkkivalojen ja -vilkkujen kytkimet asennetaan ohjaamoon ja/tai tavaratilaan, josta niitä on käytännöllistä ohjata kunkin tilanteen vaatimalla tavalla.

Sähkö- ja tietoverkkoautoihin voidaan asentaa palosammuttimet, kaasupullot, aggregaatit, letku- ja lapiotelineet.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoauton vanerointi on tärkeää, sillä tavaratilan sisäpintojen verhoilu vanerilla pidentää parhaimmassa tapauksessa jopa auton käyttöikää. Tapauksissa, joissa varusteltava auto on täysin vailla tavaratilan vanerointia, on vaara vahingoittaa sisältäpäin auton runkoa. Auton metallipintaan syntyvät kolhut ja vauriot ruostuvat nopeasti ja saattavat laskea sen jälleenmyyntiarvoa.  Jos varusteluun tulevassa autossanne ei vielä ole lattiavaneria, hoituu senkin asennus meillä täällä Sorsa:lla. Lattiavanerin päälle on myös mahdollista valita lisäksi joko kumimatto tai alumiinilevy. Kumimatto kestää pelkkää vanerilattiaa paremmin kosteutta ja siinä on myös parempi pito. Alumiinilevy on kestävä vaihtoehto ja se on myös helppo pitää puhtaana.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot varustellaan monipuolisesti. Sivuovelta aukeavat vetolaatikot nopeuttavat varusteiden autosta hakemista.

Sähkö- ja tietoverkkohuoltoautot varustellaan monipuolisesti. Sivuovelta aukeavat vetolaatikot nopeuttavat varusteiden autosta hakemista.

Sorsa käyttää varustelutöitä tehdessään käytännöllisiä ratkaisuja. Jos teillä on tarvetta yhden tai usemman Sähkö- tai tietoverkkohuoltoauton varustelulle, Sorsa auttaa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.