Kuljetusauto rampilla

Kuljetusauto varustellaan Sorsa:lla siten, että sen kuljettaja kykenee hoitamaan päivittäiset työtehtävät käytännöllisesti. Käyttämällä yhdessä vuosien kokemusta varustelualalta ja asiakkaiden toiveita, varustelemme teille huippulaadukkaat kuljetusautot. Kuljetettavien tavaroiden ollessa kevyitä asennetaan kuljetusautoon ramppi tai ajoluiska. Rampit ja ajoluiskat mahdollistavat lastattavan tavaran työntämisen autoon. Lastaus kuljetusautoon tehdään työntämällä rahti loivaan ylämäkeen, joka asettaa rajoituksia rahdin painolle.

Kuljetusauto rampilla, joka on kuljetusasennossa.

Kuljetusauto rampilla, joka on kuljetusasennossa.

 

Kuljetusautoon tulee asentaa myös kuorman sitomista mahdollistavia varusteita. Sidontakiskojen asentaminen tavaratilan seinämiin mahdollistaa rahdin sitomisen kuljetuksen ajaksi. Kuljettaja pystyy sitomaan rullakot tai lavat kiinni tavaratilan seinissä oleviin sidontakiskoihin. Sidottu kuorma ei heilu eikä kaadu, joten ylimääräiset vaaratilanteet ja lastin rikkoutumien vältetään. Sidontakiskoja voidaan asentaa tarpeen mukaan eri seinämille.

Kuljetusauto rampilla, joka on lastausasennossa.

Kuljetusauto rampilla, joka on lastausasennossa.

 

Tavaratilaan voidaan asentaa myös kalusteita. Kaluste on hyvä vaihtoehto, jos kuljetettava tavara on pienempää. Räätälöidyt vaihtoehdot ovat myös mahdollista toteuttaa Sorsa:lla, kun kuljetettava rahti on kooltaan vaihtelevampaa.

Kuljetusauto varusteltuna kahdella rivillä sidontakiskoa.

Kuljetusauto varusteltuna kahdella rivillä sidontakiskoa.

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.