Kuljetusauto rampilla

Kuljetusauto varustellaan Sorsa:lla siten, että sen kuljettaja kykenee hoitamaan päivittäiset työtehtävät käytännöllisesti. Käyttämällä yhdessä vuosien kokemusta varustelualalta ja asiakkaiden toiveita, varustelemme teille huippulaadukkaat kuljetusautot. Kuljetettavien tavaroiden ollessa kevyehköjä asennetaan kuljetusautoon ramppi tai ajoluiska. Rampit ja ajoluiskat mahdollistavat lastattavan tavaran työntämisen autoon. Lastaus kuljetusautoon tehdään työntämällä rahti loivaan ylämäkeen, joka asettaa rajoituksia rahdin painolle.

Kuljetusauto rampilla, joka on kuljetusasennossa.

Kuljetusauto rampilla, joka on kuljetusasennossa.

 

Kuljetusautoon voidaan asentaa myös kuorman sitomista helpottavia varusteita. Sidontakiskojen asentaminen tavaratilan seinämiin mahdollistaa rahdin sitomisen kuljetuksen ajaksi. Kuljettaja pystyy sitomaan rullakot tai lavat kiinni tavaratilan seinissä oleviin sidontakiskoihin. Sidottu kuorma ei heilu eikä kaadu, joten ylimääräiset vaaratilanteet ja kuorman rikkoutumisilta vältytään. Sidontakiskoja voidaan asentaa tarpeen mukaan hyötyauton eri pinnoille.

Kuljetusauto rampilla, joka on lastausasennossa.

Kuljetusauto rampilla, joka on lastausasennossa.

 

Tavaratilaan voidaan asentaa myös kalusteita. Kaluste on hyvä vaihtoehto, jos kuljetettava tavara on pienempää. Räätälöidyt kuljetusautovaihtoehdot ovat myös mahdollisia totetuttaa Sorsa:lla. Tämänlaiset tilanteet tulevat vastaan kun kuljetettava rahti on kooltaan vaihtelevaa.

Kuljetusauto varusteltuna kahdella rivillä sidontakiskoa.

Kuljetusauto varusteltuna kahdella rivillä sidontakiskoa.

Sorsa auttaa varusteluratkaisujen ideoimisessa ja toteuttamisessa.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.