Kylmäautot

Tilaa kylmäautot Sorsalta. Kylmäkuljetuksen tärkeimmät ominaisuudet ovat turvallisuus, helppous ja kylmäketjun ehjänä säilyminen. Huolellisesti varustelemalla pakettiauto muutetaan kaikki määräykset ja ATP-luokituksen täyttäväksi kylmäkuljetusautoksi. Helppokäyttöinen ja automaattisesti toimiva lämpötilan hallinta antaa kuljettajalle vapauden keskittyä ajamiseen. Jäähdytyksen lisäksi autoissa on myös lämmitysominaisuus.

SORSA -kylmäautot ovat tarvittaessa ATP-luokiteltuja ja soveltuvat sekä kylmä- että pakkaskuljetuksiin. Sisäosan sileä lasikuitupinta on hygieeninen elintarvikkeiden kuljetukseen soveltuva ja vettymätön. Se on täysin pesunkestävä ja tämän takia helppo pitää myös puhtaana. Rakennamme kylmäkuljetusautot laadukkailla elementtisarjoilla sekä tehokkailla ja helppokäyttöisillä lämmönhallintalaitteilla. Elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu ovat tärkeä asia. Kylmäketjun katkeamattomuus varmistuu laadukkaalla kylmäautoeristyksellä.

KYLMÄKULJETUSAUTOT

Kylmäautot Sorsa:ltaATP- luokitellut elementtisarjat kylmäautoihin, joilla muutamme autosi valmiiksi kylmäkuljetuksia varten. Lue lisää...

KYLMÄLAITTEET

Kylmäautoihin monipuolinen valikoima eri kokoluokan kylmäkuljetusjärjestelmiä. Lue lisää...

 

Sorsa auttaa kun teillä on tarvetta varustella yksi tai useampi kylmäauto.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.