Kylmäkuljetusautot

KYLMÄKULJETUSAUTOT

Sorsan kylmäkuljetusauto on tunnettu korkeasta laadustaan. Rakennamme kylmäautot merkkikohtaisista asennussarjoista, jotka ovat Sorsan oman tuotekehityksen kärkituotteita. Kylmäautojen tuotekehitys ja valmistus sijaitsee Malmin toimipisteessämme. Kun uusi auto saapuu meille, se lähtee parhaimmillaan jopa viikossa täysiverisenä ammattilaiskäyttöön tarkoitettuna kylmäautona. Kylmäautot ovat meiltä lähtiessään valmiina esim. ruokakuljetuksiin. Autot on suunniteltu ATP-vaatimukset huomioiden joko kylmäautoiksi tai pakkasautoiksi. Meidän varusteluilla elintarvikekuljetukset onnistuvat kylmäketjun katkeamattomuuden ansiosta. Voit tutustua tarkemmin ATP- luokitukseen tämän linkin kautta. Lyhyesti sanottuna ATP-kuljetusvälineet luokitellaan ensisijaisesti korin eristyskyvyn perusteella. Toissijaisia luokitteluperusteita ovat lämpötilansäätölaitteen toimintaperiaate sekä kuormatilan lämpötila (www.kylmaketju.fi).

Sorsan asiantuntemus on käytettävissäsi, kun tarvitset yhtä tai useampaa kylmäautoa tai pakkasautoa ruokakuljetuksiin. Teemme tarvittaessa myös täysin räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja. Vuosien kokemus varustelu- ja verhoomoalalta takaavat korkean ammattitaidon. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin vaatimuksiin ja takaamme työn saumattoman jäljen. Asiakaslähtöisyys on aina ollut itsestäänselvyys toimintamalleissamme.

Tutustu tämän linkin kautta hieman enemmän Sorsan kylmäautoihin. Esitteen tuote on Gruau Isberg:in tarjoama kylmäkuljetusauton varustelupaketti. Sorsa tarjoaa tätä asiakkaan halutessa vaihtoehtoisena tuotteena omavalmisteiselle kylmäautovarustelupaketilleen.

Lisävarustelut

Kysy lisää

OTTO TAST

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää