Kylmäkuljetusautot

Sorsan kylmäkuljetusauto on tunnettu korkeasta laadustaan. Rakennamme kylmäautot merkkikohtaisista asennussarjoista, jotka ovat Sorsan oman tuotekehityksen kärkituotteita. Kylmäautojen tuotekehitys ja valmistus sijaitsee Malmin toimipisteessämme. Kun uusi auto saapuu meille, se lähtee parhaimmillaan jopa viikossa täysiverisenä ammattilaiskäyttöön tarkoitettuna kylmäautona. Kylmäautot ovat meiltä lähtiessään valmiina esim. ruokakuljetuksiin. Autot on suunniteltu ATP-vaatimukset huomioiden joko kylmäautoiksi tai pakkasautoiksi. Meidän varusteluilla elintarvikekuljetukset onnistuvat kylmäketjun katkeamattomuuden ansiosta. Voit tutustua tarkemmin ATP- luokitukseen tämän linkin kautta. Lyhyesti sanottuna ATP-kuljetusvälineet luokitellaan ensisijaisesti korin eristyskyvyn perusteella. Toissijaisia luokitteluperusteita ovat lämpötilansäätölaitteen toimintaperiaate sekä kuormatilan lämpötila (www.kylmaketju.fi).

 

Kylmäkuljetuskit asennettuna pakettiauton tavaratilaan. Kylmäkuljetusauto kuvattuna tavaratilasta.

Kylmäkuljetusauto varustellaan Sorsan kehittämillä kotimaisilla asennussarjoilla ja menetelmillä.

 

Sisäosan sileä lasikuitupinta on hygieeninen ja vettymätön. Se on täysin pesunkestävä ja helppo pitää puhtaana. Kaikki pinnat ovat tehty elintarvikehyväksytyistä materiaaleista. Tämä on sanomattakin selvää ja erittäin tärkeää elintarvikekuljetusten yhteydessä. Kylmäketjun katkeamattomuus varmistuu laadukkaalla kylmäautoeristyksellä. Kylmäautoon asennamme sopivan kylmälaitteen, jotta kuljetustilan lämpötila saadaan säädettyä sopivaksi.

Kylmäkuljetuskit asennettuna pakettiauton tavaratilaan. Kylmäkuljetusauto sivuovelta.

Kotimainen kylmäkuljetusauto on kilpailukykyinen hinnaltaan ja laadultaan.

 

Sorsan asiantuntemus on käytettävissäsi, kun tarvitset yhtä tai useampaa kylmäautoa tai pakkasautoa ruokakuljetuksiin. Teemme tarvittaessa myös täysin räätälöityjä asiakaskohtaisia ratkaisuja. Vuosien kokemus varustelu- ja verhoomoalalta takaavat korkean ammattitaidon. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme korkeisiin vaatimuksiin ja takaamme työn saumattoman jäljen. Asiakaslähtöisyys on aina ollut itsestäänselvyys toimintamalleissamme.

 

Tutustu tämän linkin kautta hieman enemmän Sorsan kylmäautoihin. Esitteen tuote on Gruau Isberg:in tarjoama kylmäkuljetusauton varustelupaketti. Sorsa tarjoaa tätä asiakkaan halutessa vaihtoehtoisena tuotteena omavalmisteiselle kylmäautovarustelupaketilleen.

 

Kulmäkuljetusautoihin liittyviin kysymyksiin vastaa markkinointijohtajamme Juha Siltala puh. 020 755 8816

Tutustu kylmäautoihin asennettaviin kylmälaitteisiin tämän linkin kautta.