Matkailuautot

Matkailuauton varustelu on helppo tapa muuttaa pakettiauto tai kuorma-auto tien päällä liikkuvaksi kodiksi. Matkailuauto muutoksella saat edullisesti omistukseesi monikäyttöisen kulkuvälineen. Matkailuauto on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, jonka majoitustilassa on vähintään seuraavat tukevasti kiinni olevat varusteet: istuimia, pöytä, makuupaikkoja, keittomahdollisuus ja säilytystilat. Liikenteteen turvallisuusviraston hyväksymät matkailuautot ovat verovapaita.

Matkailuauton varustelu väliseinään asennetulla vuoteella.

Matkailuauton varustelu väliseinään asennetulla vuoteella.

Matkailuauto suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Variaatioita varustelussa on ja kaikki toiveet otetaan huomioon. Liikenteen turvallisuusviraston asettamien vähimmäisvaatimusten lisäksi matkailuautoon voidaan asentaa matkustusmukavuutta lisääviä varusteita. Leppoisat kilometrit luodaan viihde-elektroniikalla, kattotuulettimilla ja -luukuilla. Verhoilukankaat ovat myös valittavissa.

 

 

Ideasta toteutukseen

Näin meillä palvellaan. Räätälöimme matkailuautot kaikilla niillä varusteluilla, joilla ajoneuvosta saadaan sen käyttötarkoitusta parhaiten vastaava. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksellesi priimusluokan ajoneuvoa ja toteutetaan ideat. Lue tarkemmin toiminnastamme ja ota yhteyttä!

 

Matkailuauto Galleria