Matkailuautot

MATKAILUAUTOT

Matkailuauton varustelu on helppo tapa muuttaa pakettiauto tien päällä liikkuvaksi kodiksi tai toimistoksi, jossa yhdistyy matkanteon mukavuus ja suuri kuljetustila. Matkailuautomuutoksella saat edullisesti omistukseesi monikäyttöisen kulkuvälineen. Matkailuauto on erikoiskäyttöön valmistettu M-luokan ajoneuvo, jonka majoitustilassa on vähintään seuraavat tukevasti kiinni olevat varusteet: istuimia, pöytä, makuupaikkoja, keittomahdollisuus, säilytystiloja, kylmäsäilytystila sekä lämmitin. Matkailuauto on autoverosta vapaa ajoneuvo.

 

Matkailuauto suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Variaatioita varustelussa voi olla rajattomasti ja kaikki toiveet otetaan huomioon. Sorsalta saat täysin omien tarpeidesi pohjalta suunnitellun räätälöidyn matkailuauton tai sitten kustannustehokkaan vakiotuotteen. Leppoisat kilometrit luodaan viihde-elektroniikalla, kattotuulettimilla ja -luukuilla. Verhoilukankaat ovat myös valittavissa.

Ideasta toteutukseen

Näin meillä palvellaan. Räätälöimme matkailuautot kaikilla niillä varusteluilla, joilla ajoneuvosta saadaan sen käyttötarkoitusta parhaiten vastaava. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan yrityksellesi priimusluokan ajoneuvoa ja toteutetaan ideat. Lue tarkemmin toiminnastamme ja ota yhteyttä!

Esittelyvideo Sorsalla varustellusta matkailuautosta

Lisävarustelut

Kysy lisää

ILARI SALONEN

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää