Kenttäjohtoyksiköt

Kenttäjohtoyksikön hoitama tilannejohtaminen on tärkeä työtehtävä. Sorsa:n varustelemat kenttäjohtoyksiköt ovat tekniset kriteerit täyttäviä ja takaavat tilannejohtamisen jatkuvuuden.

Kenttäjohtoyksikkö kattokorotuksella.

Kenttäjohtoyksikkö kattokorotuksella.

Kenttäjohtoyksiköt tavitsevat huomiota herättävät vilkut ja majakkapaneelit. Sireenit ilmoittavat lähestyvästä kenttäjohtoyksiköstä ja ne voidaan asentaa esim. valorautoihin. Löydätte valikoimastamme myös lisäistuimet, säilytystilat, pöydät, piirtotaulut ja sammuttimet.

Sorsa suunnittelee ja rakentaa tilaratkaisut kenttäjohtoyksikön tarvitsemille varusteille. Auton tavaratilaan voidaan asentaa lavetteja ja hyllytasoja vetolaatikoilla tilanteen mukaan. Sorsa tarjoaa myös valmiit kalusteratkaisut.

Kenttäjohtoyksikkö kattokorotuksella.

Kenttäjohtoyksikkö kattokorotuksella.

Kenttäjohtoyksikoiden varustelua voidaan pitää hiukan laajempana kokonaisuutena. Monen vuoden varustelukokemuksella laajemmatkin projektit hallitaan jämptisti Sorsa:lla.  Sorsa ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja löytää tavat vastata niihin. Linkin kautta pääset tutustumaan Sorsa:lla varusteltuun pelastulaitoksen johtoautoon asiakkaan kokemusten kautta.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.