Pikkubussit

Pikkubussit varustellaan asiakkaan toivomalla tavalla. Istuinmäärä ja istuimien sijoittelu ovat oleellisimmat asiat päättää pikkubussivarustelua suunniteltaessa.

 

Pikkubussit pakettiautosta

Pikkubussivarustelulla pakettiauto muutetaan henkilökuljetukseen tarkoitetuksi ajoneuvoksi. Istuimien sijoittelu voidaan päättää yhdessä asiakkaan kanssa. Lisämukavuudet kuten ilmastointi, pöydät ja tarvitut säilytystilat hoidetaan kätevästi istuinvarustelun yhteydessä.

Pikkubussivarustelu pakettiautossa.

Pikkubussivarustelu pakettiautossa.


Pikkubussi istuinvarustelulla 1+8.

Pikkubussi istuinvarustelulla 1+8.

Istuimia varten asennamme auton lattiaan kiskot, joihin tarvitut lisäistuimet voidaan kiinnittää. Kiskot mahdollistavat istuimien paikan säädön kiskon suuntaisesti. Jatkokäytössä istuimen paikkaa voidaan muuttaa asennetun kiskon pituuden verran. Käytämme pääosin NEKTEK- merkkisiä lisäistuimia.

Pakettiautosta varusteltavan pikkubussin sisäpinnat voidaan myös verhoilla kestävillä verhoilukankailla. Pakettiauton sisärungon näkyvät osat ja asennetut vaneriosat ovat verhoilun jälkeen siistin ja asianmukaisen näköiset. Verhoilumateriaaleissa on myös valinnanvaraa ja niistä voidaan sopia erikseen ennen varustelua.

Pikkubussit voidaan varustella istuimilla 1+8.

Pikkubussit voidaan varustella istuimilla 1+8.

 

Sorsa auttaa teitä oikeiden varusteluratkaisujen tekemisessä.

 

Soita tai lähetä viesti ota yhteyttä- toiminnon avulla.