Taksit

TAKSIT

Taksien varustelussa on oleellisinta päättää tarvittavien istuimien määrä ja sijoittelu. Pohjaratkaisuista parhaan mahdollisen hyödyn irti saaminen vaatii suunnittelu- ja asennustiimiltä ammattitaitoa ja kokemusta. Taksien varustelemisessa vaaditut tiedot ja taidot ovat hyvin hallussa Sorsa:lla.

 

TILATAKSIT

Tilatakseissa on yleesä istuinpaikat 1+8. Numeroyhdistelmällä tarkoitetaan, että kuskin lisäksi aujoneuvossa on istuimet kahdeksalle matkustajalle. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto. Teemme taksien istuinvarustelut asiakkaan toivomalla tavalla. Sorsa käyttää istuinvarusteluissa pääsääntöisesti NEKTEK- merkkisiä isuimia.

INVATAKSIT

Invataksit varustelemme istuimien lisäksi myös muilla matkustamisen mahdollistavilla ominaisuuksilla, kuten invanostimilla, kääntyvillä istumilla ja pyörätuolipaikoilla.

ESTEETTÖMÄT TAKSIT

Esteettömän taksin tekniset vaatimukset ovat taksiliikenteessä käytettävien asetuksien mukaiset. Esteettömässä taksissa riittää yksi pyörätuolipaikka.  Vaatimuksia on olemassa myös pyöränostimelle ja kulkuluiskalle, kulkuaukoille ja pyörätuolin kiinnitykselle.

KOULULAISTAKSIT

Koululaistakseihin teemme istuinvarustelut kuten muihinkin tila- ja invatakseihin. Koululaisistuimilla voidaan kuljettaa kahta lasta tai yhtä aikuista.

Kuvassa istuinvarustelu 1+K12 / 1+7.

Kuvassa istuinvarustelu 1+K13 / 1+8.

Sorsa auttaa teitä oikeiden varusteluratkaisujen tekemisessä.

Lisävarustelut

Kysy lisää

OTTO TAST

PYYDÄ TARJOUS

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää