Sorsan tarina

Venesatamasta kuuluu omituista suhinaa, kun isot puuveneet ovat rannoilla talviteloilla. Sorsan veljekset siellä lasikuiduttavat puuvenettä. Pysyy paremmin pinnalla, he tietävät. On vuosi 1983 ja Verhoomo Sorsa saa alkusysäyksen. Sorsan tarina on syntynyt.

Kultaisella 80-luvulla Sorsan veljekset Markku, Kalle ja Pekka kehittävät bisnestä kovaa vauhtia kohti autojen verhoilua ja varustelua. Pysyvät sillä tavalla paremmin tiellä ja ovat hyödyksi ajajilleen. Kalle pistää kahisevaa pöytään ja ostaa firman 80-luvun lopussa. Sen jälkeen tehdään verhoiluja, asennustöitä, pikkubusseja ja jatko-ohjaamoita.

90-luvulla selvitään sekä lamasta että nousukaudesta – ensin asiakkaat kaikkoavat ja sitten niitä tavoitellaan takaisin, luottaen hyvään asiakaspalveluun.

Nykyään Sorsan halleista ajetaan pihalle yli 3 500 hyötyautoa vuodessa mitä monipuolisimmin varustein. Asiakaskohtainen töiden räätälöinti on arkipäivää. Sorsa tekee kaikkensa hyötyautosi parhaaksi.

Sorsa numeroina

Perustettu 1983
Työntekijöitä 55
Toimipaikkoja 3
Liikevaihto 8,8 M€ (2018)
Hyötyajoneuvoja yli 3 500 kpl/vuosi

Lähtisimmekö yhdessä ideoimaan yrityksellesi tehokasta ja toimivaa hyötyautoa?

Ota yhteyttä, niin jutellaan hieman tarkemmin työnkuvastasi ja autovarusteiden tarpeesta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus autovarustelusta sekä eri toimialoilta, joten voimme sanoa ymmärtävämme hyvinkin äkkiä, millaisia ratkaisuja yrityksesi tarvitsee.

Tavoitteemme on varustella ajoneuvo sellaiseksi, että se on sopiva juuri sinulle! Lue lisää, miten tällaiseen lopputulokseen päästään. Sorsan toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Lempäälässä, mutta palvelemme yrittäjiä jokaisessa Suomen kolkassa.